Keyifli Hayatın Dergisi

Avantgarde Yalıkavak Bodrum’da Lezzet Şöleni Yaşandı

SHARE
, / 621 0
   

Avantgarde Yalıkavak, ‘Vietnam Mutfağına Ege Dokunuşu’ adlı sentez menüsünü, renkli bir davetle seçkin konuklarına sundu.

 

   


 
Avantgarde Collection otellerinin Bodrum’daki temsilcisiAvantgarde Yalıkavak, otelin executive şefi Ulaş Morkoç ve konuk şef Chris Maxwell ile çok özel bir lezzet gecesine imza attı.İsmet-Nur Öztanık’ın ev sahipliğinde gerçekleşen davete iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının tanınmış simaları katıldı. Executive şefi Ulaş Morkoç ve konuk şef Chris Maxwell akşama özel hazırladıkları ‘Vietnam Mutfağına Ege Dokunuşu’ adlı sentez bir menü ile daha önce hiç tadılmamış lezzetleri geceye özel bir görsel şov ile sundular. Şeflerin keyifli anlatımlarıyla renklenen bu özel gecede, yemekler davetlilerden tam not aldı.

İlgili Haberler

YORUM YAPIN

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN