Keyifli Hayatın Dergisi

Burçak Desombre Gastronomi Tutkunlarını Buluşturdu

SHARE
, / 274 0
   

Türkiye’nin ilk CMS Sertifikalı ve Fransız Port of Masters sertifikalı Sommelier’i Burçak Desombre tarafından düzenlenen Sommeliers Table yemeklerinin ikinci RamadaPlaza Ankara No4 Restoran’da gerçekleşti.

Şef Kemal Akman’ın özenle oluşturduğu lezzetli menüye, Desombre’nin seçtiği şaraplar eşlik etti. Menüdeki lezzetler ile uyumlu şarap önerileri de keyifli yemeklerin tamamlayıcısı oldu. Yeme içme konusunda da son derece bilgili olan katılımcılar Desombre ile derin sohbet ve tartışmalar yaşadı. Keyifli geçen Sommelier’s Table yemeği’nde Filiz Sayar, Teoman Seyithanoğlu, Sanem Yürür, Ali Kemal Erdemoğlu, Batuhan Aydın, Amber Haktanır, Efe Özmen, Ece Göker, Pınar Yıldırım ve İnci Akkök yer aldı.

   

Şef Kemal Akman’ın Menüsü ise şöyle:
Aperatif
Keçi peynirli avokado
Başlangıç
Levrek sarma: Fırında levreğe sarılı karides, somon ve sebze eşliğinde
Ara sıcak
Ev yapımı cevizli ve lor peynirli ravyoli
Ana Yemek
Biftek dilimleri: 100 gr dana kontrafile, sotelenmiş taze fasülye eşliğinde
Tatlı
Pestile sarılı ayva tatlısı

İlgili Haberler

YORUM YAPIN

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN